top of page

Specialist voor krullend haar in Den Haag & Amsterdam? Curly Stylist Lea

Updated: Sep 7, 2019

Yes! Als je krullend haar hebt dan is dit misschien wel het beste nieuws dat je vandaag te horen krijgt, althans voor mij wel. Als je gezegend bent met een prachtige bos krullen, dan hoef voor een echte DevaCut niet meer op het vliegtuig te stappen naar Amerika, maar kun je gewoon terecht in Amsterdam in de Wild Romance Salon van Lea. Een bezoekje brengen aan de beste krullen en curly specialist van Amsterdam is dan ook écht de moeite waard.


Voor degene die niet thuis zijn in de wereld van krullend haar, een DevaCut is een speciale kniptechniek die wordt gebruikt voor krullend haar, kroeshaar of haar met een slag. Anders dan bij de “gewone” kapper, wordt het haar droog geknipt in de meest te gekke coupes. In Amerika is dit al een enorme hype, maar nu kun je jouw krullen dus ook in Amsterdam of Den Haag laten temmen door krullenkapper Lea. Een rit naar Rotterdam kun je je dus vanaf nu besparen.


Specialist voor krullend haar in Amsterdam? Curly Stylist LeaOm de proef op de som te nemen ben ik natuurlijk samen met mijn eigen krullen afgereisd naar onze hoofdstad, om zo een bezoekje te brengen aan Amsterdam’s beste krullen specialist, Lea. Mijn weelderig krullen konden namelijk wel een professionele knip en voedingsbehandeling gebruiken om ze weer tot leven te wekken.


Aangekomen bij de Wild Romance Salon in Amsterdam kom je binnen in een gezellige en warme sfeer die je doet denken aan een luxe Spa voor mensen met krullend haar. Goodie! Lea begrijpt precies wat gekruld haar, of haar met een slag erin nodig heeft. Een klein beetje magie en vooral heel veel Lea. Absoluut de moeite én het geld waard!


Heb je ook krullend haar en ben je enthousiast geworden van mijn ervaring? Dat snap ik! Ook jij kunt Amsterdam’s beste stylist voor krullend haar gewoon boeken. Voor de perfecte DevaCut of dieptebehandeling van jouw krullen kun je een afspraak via treatwell.nl. Lea is elke zondag aanwezig in de Wild Romance Salon in Amsterdam en Den Haag op bij afspraak via treatwell Curl Spa Lea Muses. Wil je meer van haar zien? Bezoek dan haar website op leamuses.com


4,326 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page